Aprósejtes

Aprósejtes

2010. október 11. - Vaskalap1

Néha az az érzésem, hogy nem tudja mi folyik körülötte. Egyszerűen nem látom az értelmet a szemében. Ez rémisztő. Nem szed kábító fájdalomcsillapítót, ezt biztosan tudom. Gondolom a kemó az agysejteket se hagyja érintetlenül.

 

Szombaton sütöttem kiflit, küldtem neki(k). Nagyon meglepődött, evett is és NEM HÁNYTA KI, pedig többször is hányt. Arra jöttem rá, hogy a folyadék jön ki belőle, a szilárd étel nem, vagy nem nagyon. Mert ugyanez történt a szombat reggeli sült szalonna-kenyérrel is.

Ma bágyadt volt és nem nagyon evett. Háromig nem hányt, ez biztos. Dolgozni akar, oda is ült, de azt látom, hogy feszt felugrál, nem tud elmélyedni a munkában. Nem is várom tőle. Az első és a második mondat ellentmond egymásnak, tudom, de ez van, ezt látom.

Azt hiszem nagyon hálás nekem. Bár ne lenne rá szükség, hogy ezt érezze.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr926856921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása