Aprósejtes

Aprósejtes

2010. szeptember 05. - Vaskalap1

Az már biztos, hogy a rákból kigyógyulni erősen függ a beteg anyagi lehetőségein.

A kemó, a fájdalomcsillapító ingyenes (vagy nagyon támogatott), de azok a szerek, amik lehetővé teszik a kezelés túlélését, nagyon sokba kerülnek.

Anyósom is szed nyirokrendszertisztítót, májregenerálót, nagy kalóriatartalmú étrendkiegészítőt és iszik egy bizonyos vizet, aminek 750 forint literje. Általában 3 litert megiszik egy nap (hálistennek).

Ezek havonta több mint 50 000 forintba kerülnek. És akkor még nem számoltuk azokat az extra(?) kívánságokat, amik alkalmasint pocsékba mennek, mert vagy mégse tudja megenni, vagy megeszi, de kihányja.

És akkor még nem számoltuk, hogy kiesik a munkából.

 

Anyagiak, anyagiak, ronda anyagiak. De számítanak! Ha nincs pénz, nincs pluszsegítség.

 

Kedden jön az ötödik kemó. Ismét csak azt tudom mondani, hogy remélem megkaphatja.

Azt láttuk, hogy a második és a negyedik kemény, erős kezelés volt. Végig rosszul érezte magát ebben hónapban. Egy héttel a kezelés után olyan véreredményt produkált, ami értelmezhetetlen volt. Egy héttel később már sokkal jobb laborja lett. Én nem tudom orvosnak mit mondanak a leleten lévő számok, de végigvizslattuk és azt láttuk, hogy nem sokban térnek el a normális értékektől a számok.

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr766856899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása