Aprósejtes

Aprósejtes

2010. július 21. - Vaskalap1

Túl a harmadikon azt látom, hogy ezt most jobban viseli, mint az előzőt. Persze, az is lehet, hogy gyöngébbet, más összetételűt kapott. És az is igaz, hogy rutinszerűen szólunk az injekcióért, ami a hányást megelőzi.

Bár a hétvégén picit ideges voltam, mert nem szólunk az asszisztensnőnek, hogy jöjjön, mert vasárnap van, nem zavarjuk (Holott Annácska jönne szívesen, ez látszik).

Nem fogyott a második és a harmadik kemó között, a kórház mérlege szerint. Ne is, mert éppen tegnap láttam, hogy át lehet látni a combjai között. Ebbe lehet a rendellenes csípőállása is belejátszik, de soványak a combjai az biztos.

 

Határidős munkában voltam, mikor hazaért, hétfőn be is kapcsolódott, dolgozott ő is. Nem nagyon hajtottam aludni, pihenni, mert úgy tűnt jót tesz neki a munka, a gondolkodás.

 

A banya hozza a formáját és azt hiszem marha nagy szerencse, hogy ma nem dolgozom. Talált két hullámcsatot a konyhakövön és ezzel a szöveggel bírta felvenni: Gondolom ezek se a te hajadból estek ki.

Mit lehet erre mondani, ami nem folyamatos kifütyülés lenne?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr856856891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kata 2010.07.25. 22:39:23

Olyat, erre én sem tudnék... Ez a Ti banyátok, tényleg egy BANYA. (Nálunk úgy mondják: "jön még kutyára kamion." Talán egy kicsit erős, deee érted!?)

Tyúk 2010.07.27. 21:05:43

Nem kellene kurvára rendre utasítani ezt az asszonyt? De komolyan. Legyen szíves visszafogni magát, mert gonoszul viselkedik és fájdalmat okoz, vagy a lábát ne tegye be a házba - ilyen egyszerű összetett mondattal.

136863 2010.07.28. 09:10:07

Nem lehet. Rendreutasítás megvolt. De vannak tartalékai.
süti beállítások módosítása