Aprósejtes

Aprósejtes

2010. június 03. - Vaskalap1

Most nemtom mi van.

Az eredeti hírek úgy szóltak, hogy agresszív, erős, gyógyíthatatlan, rövid időt hagy.

A maiak arról, hogy minden azon múlik, hogy a kemót hogyan viseli a szervezete, mert a rákos emberek nagy százaléka a kemótól hal meg (jó, ez túlzás, de mégis).

Nem tudom.

A kezelőorvos nem túl derülátó, két másik, akik látták a leleteket és természetgyógyász ORVOSOK meg jobb esélyeket jósolnak.

Nem akarok arra gondolni, hogy az általuk forglmazott/ajánlott termékek miatt, már csak azért sem, mert csak az egyik remélheti, hogy tőle vásárolunk, sőt, már vásároltunk is.

 

Mindenesetre most elrakom  a kalapom, amit ígértem. Hogy ott legyen kéznél. Neki.

 

Már figyelem pár napja és ezt a napirendet látom:

7- fél nyolc a felkelésé, kávézásé. Készülődés a napra, meg különböző nem betegséggel összefüggő okok miatt 10 körül jön fel dolgozni. Eddig jókedélyű, szinte friss. Fél 12 körül megzuhan a kedélye, egyenesen arányosan a fizikai állapotával: szóval elfárad. Kicsit sirdogál, kicsit foglalkozik (mármint hangosan) a félelmeivel.

Ebéd. Na, a kajálás. Reggel általában jól eszik, délben már nem annyira (de közben megissza a kalóriavitaminásványianyag bombát), a vacsorát elbeszélésekből tudom: változó.

Ebéd után még feljön dolgozni, de fél 2 - 2 körül elhajtom pihenni.

Azt mondta ma, hogy egyre kevesebbet pihen délután, már másfél óra is elég neki.

Azt is mondta, hogy erősebbnek érzi magát és fél, hogy a második kemó után megint gyönge lesz. Az lesz, ezt meg is beszéltük.

 

Visszatérve az elejére: persze, remélünk, mert azt muszáj. És hát milyen alapon is várunk el BÁRMILYEN pontos prognosztizálást. De ez a mai hír túl más. Nem, nem bánom, hogy más, csak nem értem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr396856835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tik 2010.06.04. 11:54:29

Anyunál is megvárták, hogy reagál a kemoterápiára, aztán nyilatkoztak a prognózisról egyenesen. Mert nyilván ez egy folyamatos, tudatos mérgezése a szervezetnek, amit ha kibír, akkor félig már nyert. Tényleg igaz, hogy van, aki ebbe hal bele, mert az immunrendszere nem képes felépülni többé. De ezek szerint az övé egészen jól bírja.
süti beállítások módosítása