Aprósejtes

Aprósejtes

2011. február 09. - Vaskalap1

Jólesik kicsit, hogy nincs itthon.

Tudok nyugodtan dolgozni, estig is akár, csak a telefon, meg az ügyfelek "zavarnak" meg.

Viszont aggasztó, hogy egyre durvábban beszél apósomról. Mintha ráeresztené az összes haragját, keserűségét. Igazságtalan vele. Ha eddig nem volt fürge ember, akkor mostmár biztosan nem lesz pl. Továbbra is és egyre jobban kommunikációs problémáik vannak egymással. Oda - vissza. Én már nem hezitálok: ha sértő, bántó, éles megjegyzést tesz, rögtön visszadobom a labdát és igyekszem elmondani, hogy mit is jelentett számomra a mondata. Ez többnyire segít, de legalábbis nem halmozódik bennem.

Most mindenféle ennivalókat kér a kórházba, nem győz apósom szaladgálni. Hurka-kolbász, füstölt csülök... Tegnap meg felhívott, hogy vigyünk Béres-cseppet, meg C vitamint, mert javítja az étvágyat.

???????

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr726857009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása