Aprósejtes

Aprósejtes

2011. január 26. - Vaskalap1

Fejlemény: tegnap este beszélt vele apósom, elmondta neki, hogy mit látunk mi, kívülről. Hogy lekábítja, részegnek néz ki a két gyógyszer hatására. Ma délelőtt felhívták a kezelőorvost, aki azt javasolta, hogy jövő hét szerdán (csütörtökön?) úgyis várja őket, keres más gyógyszerkombinációt.

Ezek a tények.

Anyósom látszólag megértette, hogy miről van szó, de közben elejt olyan megjegyzéseket, amiktől a falnak megyek. "Beveszem a gyógyszert és lefekszem, hogy ne nézzétek milyen részeg vagyok." Megsértődött, hát persze.

Ma egyenesen rákérdeztem, hogy haragszik e rám, mert akkor beszéljük meg, máshogy csinálok dolgokat. Azt mondta, nem haragszik. Azt is elmondtam neki, hogy nem akarok közéjük kerülni, nem akarok részt venni abban a csatában, amit apósommal vív.

 

Ma hazajön a lánya Skóciából. Ma még nem láttam rajta, hogy örülne. Nem mondom, nagyon mozgalmas napunk volt (egy fontos ügyfél, akit rettegve várt és ez nem csak a betegség miatt van, mindig is beparázott; és egy bírósági tárgyalás, ami már lassan a 30 éves háborúra hajaz.) Úgyhogy nem is csodálom, hogy nem volt vidám. Vagy legalább derűs. Vagy várakozó.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr396857001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

94118 2011.01.27. 02:24:37

Anyósod nem egy örömködő alkat. A szakmánk is eléggé frusztráló tud lenni. De ha semmi nem állna fenn e kettőből, gondolod, oly nagy öröm, hogy búcsúzni jönnek hozzánk? Van egy könyv. Nálunk A halál és a hozzá vezető út címmel jelent meg jó régen. Szerző: Elizabeth Kübler Ross. Kötelező olvasmánnyá tenném. Persze e nélkül sem vagyunk vidám náció, de akkor is ajánlom mindenkinek.

pancsa 2011.01.28. 14:13:56

Ne legyen lelkifurdalásod semmiért. Mindent megteszel, ezt közöld vele is. Igen, néha vannak olyan gondolatok, amiért elszégyelljük magunkat, de EMBEREK vagyunk! Természetes.
süti beállítások módosítása