Aprósejtes

Aprósejtes

2010. június 25. - Vaskalap1

Kellett már valami jó élmény.

Megvan a paróka és marhajóláááááááll neki! Sokkal jobban néz ki (nyilván) és ezt el is mondtam neki. Hogy látszik az arcán, hogy sokat fogyott, de nem olyan rémes, mint gondolja, hanem csak némileg megviselt.

Már éppen kezdett volna beleülni a depibe a boltban, mikor a katalógust lapozgattuk, hogy hát ide jutott, hogy erre van szüksége, mikor be bírtam nyögni, hogy most itt az alkalom derékig érő, hullámos szőke hajat varázsolni. Az eladó nagyon odavaló, nagyon kedves, empátiás, testalkatra anyás, fiatal hölgy volt, türelmes, segítőkész...

 

Mikor ideértek értem, azon aggódott, hogy jól van e felöltözve, mert ugyan gumis a szoknyája, de nagy rá. Apósomnak nincs érzéke ezekhez a dolgokhoz, kicsit elefánt a porcelánboltban, mert tényleg az ÉLET számít elsősorban, de hát mi rongyosan, kopaszon is szeretjük, de NEKI fontos. Nem piperkőci anyósom, de fontos neki.

Mehet emberek közé mostmár bátran, de jellemzően az jutott először eszébe, hogy semmi akadálya, hogy áfa ellenőrzésre menjen az apehhoz, ha kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aprosejtes.blog.hu/api/trackback/id/tr486856871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása